Un local que vol fer-se passar per clandestí ho és de veritat si el client que no hi ha estat mai no sap on diables està entrant. I això passa a l’–encara massa– desconegut Vibra Speakeasy, amb un accés discret i fosc contigu al de l’Hotel Room Mate Anna. Només té un número, 1920, de neó i un botonet per trucar i esperar que t’obrin…
una sala que et transporta als anys 20 del segle passat i a l’època d’Al Capone i companyia.
Si dius la contrasenya i el nom amb què has reservat taula, baixaràs unes escales estretes i fredes que semblen portar-te a un pàrquing però que en realitat et dirigeixen a una sala que et transporta als anys 20 del segle passat i a l’època d’Al Capone i companyia.
En aquest ‘speakeasy’ “que ven menjar”, en paraules del xef, i que té una prolongació lluminosa al terrat de l’hotel, cal sucar la cruixent i molt pitzera ‘puccia’ (pa típic de la regió italiana de Puglia) en un divertit paté de calamars, el tàrtar de tonyina que demostra la seva aposta pel bon producte, el clàssic salmorejo cordovès que serveixen en una coctelera per allò que has viatjat als anys 20 i la llei seca, el pop a la planxa i la presa de vaca, un tall tan poc habitual com aquest local.
I maridar tot això amb algun dels vins del seu celler, en què destaquen petits elaboradors catalans.



